SEO Ιστοσελίδας

Σε προηγούμενη σελίδα, αναφερθήκαμε στην υπηρεσία Προώθηση Ιστοσελίδας με την οποία η News4tech παρέχει τη δυνατότητα να αυξήσετε την κίνηση που καταλήγει στην ιστοσελίδας σας κερδίζοντας ένα μέρος της κίνησης που καταλήγει σε “άλλα” site μέσω σωστών και σχετικών backlinks.

Ο πιο σημαντικός όμως τρόπος αύξησης της κίνησης που καταλήγει στην ιστοσελίδας σας έχει να κάνει με το καθαυτό οργανικό και σωστό Google Search Engine Optimisation (SEO) που πρέπει να διέπει το site σας. Δυστηχώς, πολλοί λένε ότι κάνουν SEO..ελάχιστοι είναι όμως αυτοί που κατέχουν το “άθλημα” σε βάθος με αποτελέσμα τις περισσότερες φορές η τελική ιστοσελίδα να παραδίδεται στον πελάτη είτε έχοντας ανύπαρκτο SEO είτε αδύναμο.

Με τον όρο SEO αναφερόμαστε σε ένα σύνολο ενεργειών που πρέπει να εξασφαλίζονται από τη πλευρά του developer κατά τη κατασκευή και παράδοση της ιστοσελίδας σας, με στόχο το site σας να ανιχνεύεται από μόνο του στην πρώτη δεκάδα των αποτελεσμάτων της Google για τα keywords που σας ενδιαφέρουν…χωρίς αναγκαστικά να εξαρτάστε αποκλειστικά από τη δυναμική “άλλων” sites.

Συχνές Ερωτήσεις:

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • “Πείραγμα” της ιστοσελίδας σας σε επίπεδο κώδικα και “δορυφορικών” ενεργειών με στόχο το site σας να ανιχνεύεται στην πρώτη δεκάδα των σχετικών αποτελεσμάτων της Google για σχετικά keywords (λέξεις κλειδιά) συνδυαστικής φύσεως 

Το κόστος της υπηρεσίας έχει ετήσιο ανανεώσιμο χαρακτήρα υπό την προυπόθεση ότι η ιστοσελίδα σας διατηρεί σταθερά τη δυναμική της στα αποτελέσματα της Google σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται κατόπιν αξιολόγησης από τη πλευρά μας των πιθανοτήτων που θα έχουν οι όποιες ενέργειές μας (σε σχέση με τα keywords που σας ενδιαφέρουν) στο να εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των σχετικών αποτελεσμάτων (στόχος η πρώτη δεκάδα).