Πρότυπα Ιστοσελίδων

Στη News4tech αναπτύσσουμε και παρέχουμε πρός πώληση πρότυπα ιστοσελίδων (website templates) υψηλής αισθητικής και ποιότητας για κάθε τύπο επιχείρησης ή ιδιώτες.

Ανατρέξτε στο E-Shop μας και επιλέξτε ανάμεσα από χιλιάδες πρότυπα ιστοσελίδων. Όλα τα πρότυπα προς πώληση αποτελούν ιδανικές λύσεις για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τη δική σας ιστοσελίδα.

Διαδικασία Επιλογής και Αγοράς Template:

Βήμα 1

Οπλιστείτε με φαντασία και ξεκινήστε την περιήγησή σας στα μοναδικά πρότυπα ιστοσελίδας που θα βρείτε στο E-Shop μας. Πατήστε “DETAILS” για να ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε προτύπου και στη συνέχεια πατήστε την ένδειξη “DEMO” για να δείτε το επιλεγμένο πρότυπο σε demo μορφή και σε πραγματικό χρόνο.

Βήμα 2

Έχοντας καταλήξει στο πρότυπο (template) που καλύπτει τις ανάγκες σας, προχωρήστε στην αγορά του προτύπου.

Βήμα 3

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς, σας αποστέλλεται αυτόματα στο δηλωμένο email σας ένας σύνδεσμος (link) για να κατεβάσετε το επιλεγμένο template σας.

Βήμα 4

Εάν γνωρίζετε*** πως να προσαρμόσετε το αγορασμένο template στο ύφος της επιχείρησής σας (ανεβάζοντάς το παράλληλα σε κάποιον αξιόπιστο webserver) τότε είστε έτοιμος/η!

*** Εάν ανήκετε στην κατηγορία χρηστών που όλα τα παραπάνω φαντάζουν δύσκολα, τότε η News4tech αναλαμβάνει για εσάς την επεξεργασία/προσαρμογή του αγορασμένου από εσάς template στο ύφος και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας κάνοντας χρήση της υπηρεσίας Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Αναζητήστε Πρότυπα Ιστοσελίδων Στο E-Shop Μας

Συχνές Ερωτήσεις:

Το πρώτο πλεονέκτημα είναι το κόστος! Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής και ποιότητας με ελάχιστο κόστος. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ο χρόνος! Δεν χρειάζεται να προσλάβετε κάποιον web designer ή web developer για να σας σχεδιάσει κάτι από την αρχή…κάτι που θα εκτόξευε το κόστος κατασκευής.