Προώθηση Ιστοσελίδας

Και τώρα που έχετε αποκτήσει την ιστοσελίδας σας βάσει των αναγκών σας θα αναρωτιέστε “Πώς μπορώ να προσελκύσω περισσότερη κίνηση στη σελίδα μου; Πώς μπορώ να διαφημίσω την σελίδα μου;” – καλως ήλθατε στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου! 

Ένας σημαντικός τρόπος προώθησης της ιστοσελίδας σας είναι η προβολή-διαφήμιση της επιχείρησής σας (μαζί με το σχετικό backlink) σε ιστοσελίδες “άλλων”…υπό την προυπόθεση ότι τα “άλλα” site έχουν αξιόλογη οργανική κίνηση και υψηλή ανιχνευσιμότητα στις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά που σας αντιπροσωπεύουν, προκειμένου η προβολή σας να έχει στοχευμένο χαρακτήρα και την απαραίτητη σχετικότητα.

Για παράδειγμα, εάν είστε Διαιτολόγος και τυγχάνει να έχετε κάποιο γνωστό σας φίλο που διατηρεί μία ιστοσελίδα με Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, τότε στην περίπτωση που επιλέγατε να προβληθείτε στην ιστοσελίδα του φίλου σας…το backlink που θα κερδίζατε στην πραγματικότητα δεν θα είχε αντίκρυσμα μιας που τα δύο site πραγματεύονται διαφορετικά αντικείμενα και συνεπώς διαφορετικά keywords (λέξεις κλειδιά). Με αποτέλεσμα η προβολή αυτή να σας έκανε περισσότερο κακό παρά καλό!

Στη News4tech αναλαμάνουμε την προβολή και παρουσίαση της επιχείρησής σας σε έναν από τους δεκαέξι (16) ηλεκτρονικούς επαγγελματικούς οδηγούς “GΟ” (με σημείο αναφοράς την Αττική) και εντός της πιο σχετικής επαγγελματικής κατηγορίας με το αντικείμενό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στους παρακάτω επιμέρους οδηγούς: