Εάν η κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας φαντάζει μία περίπλοκη διαδικασία, τότε χαρά μας να σας αποδείξουμε το αντίθετο. Επιλέξτε ανάμεσα από 20,000 website templates (website πρότυπα) και "χτίστε" τη δική σας παρουσία στο Internet κατασκευάζοντας τη δική σας ιστοσελίδα!

Κάντε αρχικά κλικ στο σύνδεσμο "View" και στη συνέχεια στο σύνδεσμο "Live Demo" που βρίσκεται στη σελίδα προεπισκόπησης (preview page) του κάθε website template για να δείτε σε demo μορφή τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του κάθε website template, όπως homepage intro slideshow animations με χρήση jQuery, drop down menus, custom fonts, full screen background images, contact us forms, google maps, social networking icons, rollover effects, photo galleries και πολλά άλλα!

Αφού έχετε καταλήξει στο website template (πρότυπο) της αρεσκείας σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε το συγκεκριμένο template, να το επεξεργαστείτε και να το ανεβάσετε σε κάποιον web server .

Εάν οι δυνατότητές σας σταματάνε μέχρι την αγορά του template, τότε αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της δικής σας ιστοσελίδας επεξεργάζοντας και προσαρμόζοντας το επιλεγμένο από εσάς website template (website πρότυπο) στο ύφος και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας κάνοντας χρήση της υπηρεσίας Κατασκευή Ιστοσελίδας - Τροποποίηση Προτύπου

Γιατί να αγοράσω κάποιο website template;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι το κόστος! Έχετε τη δυνατότητα να κατασκευάσετε μία ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής και ποιότητας με 13€ - 187€. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ο χρόνος! Δεν χρειάζεται να προσλάβετε κάποιον web designer για να σας σχεδιάσει κάτι από την αρχή.

Είναι τα Ελληνικά "φορτωμένα" στα website templates;

Όχι. Όλα τα website templates μας είναι στα Αγγλικά και δεν έχουν "φορτωμένα" τα Ελληνικά. Κατόπιν της αγοράς του template, η εγκατάσταση των Ελληνικών - όπου χρειάζεται - μπορεί να γίνει είτε από εσάς (εάν υπάρχει προηγούμενη εξοικείωση με τον τύπο template που έχετε επιλέξει) είτε από εμάς. Η δεύτερη περίπτωση προυποθέτει την αγορά της υπηρεσίας Κατασκευή Ιστοσελίδας - Τροποποίηση Προτύπου.
About Us

H News4tech.com σε συνεργασία με τον πελάτη, αναλαμβάνει, σε πολύ χαμηλές τιμές, τη δημιουργία της δίκης σας ιστοσελίδας ή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε την παρουσία σας στο Internet και θα αυξήσετε το πελατολόγιό σας. Η βιβλιοθήκη μας αριθμεί πάνω από 20,000 web πρότυπα προς πώληση και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες στο Internet.

Website Templates
Ανάμεσα στα website templates (πρότυπα) που μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε συμπεριλαμβάνονται Responsive web templates, CMS templates (Moto CMS HTML, Joomla, Wordpress, Drupal), Ecommerce templates, Flash και Facebook templates και πολλά άλλα!. Όλα τα web πρότυπά μας αποτελούν ιδανικές λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όλους εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τη δική σας ιστοσελίδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε το template της αρεσκείας, να το επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να ανεβάσετε την τελική ιστοσελίδα στον web server σας.

CONTACT US

  • Τηλ: +30 6944800454
  • E-mail: info@news4tech.com
Προτωπορούμε στον τομέα του web design, δημιουργώντας και πουλώντας website templates υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
Νίκος Φαγκρίδας

Master Designer & Developer