Shopify Πρότυπα Ιστοσελίδων

Για την κατασκευή του δικού σας eshop με Shopify επιλέξτε ανάμεσα από χιλιάδες Shopify πρότυπα ιστοσελίδων. Όλα τα πρότυπα ιστοσελίδων που αναπτύσσουμε αποτελούν ιδανικές λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.

Τα Ecommerce site τύπου Shopify βασίζονται στην Καναδέζικη Shopify Εcommerce engine. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα τύπου Shopify αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας και ανήκουν στην κατηγορία των “hosted ecommerce λύσεων”.

Ο όρος “hosted ecommerce λύση” σημαίνει ότι θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μία εταιρεία (στην προκειμένη περίπτωση την Shopify) που προσφέρει ecommerce λύσεις, να κάνετε εγγραφή αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Το πρόγραμμα (software) και το hosting (φιλοξενία του site σας) παρέχονται από την εταιρεία (στην προκειμένη περίπτωση την Shopify) αντί μηνιαίας συνδρομής. Κάτι που είναι γνωστό και ως SaaS (Software as a Service).

Με μία πρώτη ανάγνωση η μηνιαία συνδρομή ίσως φαντάζει αποθαρρυντική. Στην πραγματικότητα όμως η μηνιαία συνδρομή είναι αυτή που θα σας κάνει να “έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” μιας που θα έχετε πάντα την εταιρεία από πάνω σας να “προσέχει” το eshop σας χωρίς ποτέ εσείς να χρειάζεται να επέμβετε για να κάνετε κάποια αναβάθμιση ή κάποια άλλη ενέργεια τεχνικής φύσεως μιας που η τεχνική υποστήριξη συμπεριλαμβάνεται στην υπηρεσία που έχετε αγοράσει.

Είναι σαν να έχετε μόνιμα έναν developer να δουλεύει για εσάς. Εσείς απλά χρειάζεται μόνο να “τρέχετε” το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Shopify

Επιλέξτε και αγοράστε Shopify πρότυπα για την κατασκευή του δικού σας Shopify ηλεκτρονικού καταστήματος eshop. Εάν οι δυνατότητές σας σταματάνε μέχρι την αγορά του template, τότε αναλαμβάνουμε την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος eshop επεξεργάζοντας και προσαρμόζοντας το επιλεγμένο από εσάς Shopify template (website πρότυπο) στο ύφος και τις απαιτήσεις του καταστήματός σας.