Δημιουργία Google AdWords Καμπάνιας


Δημιουργία Google AdWords Καμπάνιας

Δημιουργία Google AdWords Καμπάνιας με 99€

Σε προηγούμενο άρθρο μας, αναφερθήκαμε στις υπηρεσίες Προώθηση Ιστοσελίδας (Digital Marketing)  και Search Engine Optimisation, που έχουν ως βασικό στόχο την αύξηση της κίνησης που καταλήγει στο site σας είτε με έμμεσο τρόπο (μέσω άλλων site) είτε με άμεσο τρόπο (οργανική κίνηση - δηλαδή από χρήστες που κατέληξαν στο site σας μέσω ενός συνδέσμου (από το site σας) που εντόπισαν στα Google αποτελέσμα για κάποιο σχετικό Search που έκαναν.)

Έχοντας κάνει όλα τα παραπάνω θα αναρωτιέστε "Χρειάζεται να τρέξω Google AdWords καμπάνια;".. Η απάντηση είναι "Ναι"...και αυτό επειδή υπάρχει ένας βασικός κανόνας που λέει το εξής: Όσες περισσότερες είναι οι προωθητικές σας ενέργειες, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να "κλειδώσετε" στην πρώτη δεκάδα των σχετικών αποτελεσμάτων της Google για τα keywords που σας ενδιαφέρουν...πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το υπερόπλο της Google που ακούει στο όνομα Google AdWords. Εκτός των άλλων, τρέχοντας μια Google AdWords καμπάνια σας δίνετε η δυνατότητα να προβληθείτε στις πρώτες τέσσερις (4) επι πληρωμή θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία "Google AdWords καμπάνια" περιλαμβάνει:

- Δημιουργία και ρύθμιση της Google ΑdWords καμπάνιας σας βάσει των απαιτήσεών σας

- Εκπαίδευση από τη πλευρά μας στο πώς μπορείτε να ρυθμίζετε οι ίδιοι την καμπάνια σας έχοντας στο τέλος τον πλήρη έλεγχό της.

 

Διάρκεια ρύθμισης καμπάνιας: 2 ημέρες

 

Σημείωση:

- Το κόστος της υπηρεσίας έχει one-off χαρακτήρα. Δηλαδή, το πληρώνετε μία φορά.

- Το κόστος της υπηρεσίας δεν σχετίζεται με το αρχικό κεφάλαιο που πρέπει να δηλώσετε στη Google προκειμένου να ενεργοποίηθεί η καμπάνια σας.

- Στο τελικό κόστος της υπηρεσίας θα πρέπει να προστεθεί 24% Φ.Π.Α
   Pin it