Magento Πρότυπα Ιστοσελίδων

Για την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) σε Magento επιλέξτε ανάμεσα από χιλιάδες Magento πρότυπα ιστοσελίδων. Όλα τα πρότυπα ιστοσελίδων που αναπτύσσουμε αποτελούν ιδανικές λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε τύπο eshop.

Από το 2008 όπου και εμφανίστηκε η πρώτη Magento έκδοση μέχρι και σήμερα (είχε αγοραστεί αρχικά από την eBay και πλέον αποτελεί απόκτημα της Adobe) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Ecommerce πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο (νούμερο 3 στην Αμερική) έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο μικρών start-ups όσο και μεγάλων επιχείρησεων (Nike, Olympus and Samsung).

Η Magento Community Edition πλατφόρμα βασίζεται στην αρχή του Open Source κώδικα για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων eshop χρησιμοποιώντας μία πολύ μεγάλη βάση από extensions. Αντίθετα, η Magento Enterprise Edition παρέχεται αντί συνδρομής και απευθύνεται σε πολύ μεγάλους οργανισμούς με διαφοροποιημένες online εμπορικές ανάγκες.

Η Magento θεωρείται από τις πιο secure πλατφόρμες (PA-DSS compliant)

Magento

Επιλέξτε και αγοράστε Magento πρότυπα για την κατασκευή του δικού σας Magento ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop). Εάν οι δυνατότητές σας σταματάνε μέχρι την αγορά του template, τότε αναλαμβάνουμε την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος eshop επεξεργάζοντας και προσαρμόζοντας το επιλεγμένο από εσάς Magento template (website πρότυπο) στο ύφος και τις απαιτήσεις του καταστήματός σας.